diumenge, 22 de març del 2009

vale, ja hi nem
demà al matí últim de brieffing a pallassos, i a la tarda tancar la caixa del material i a dormir d'hora que dimarts marxem de matinada. volem a Bruseles, i d'allà a Kigali, capital de Rwanda, on arribem dimarts al vespre i farem nit allà.
Dimecres al matí bus o algo així cap a Goma, just a la frontera, ja Congo.
tot a punt, todos preparados.
El samuel ja hi és, va marxar dijous passat, i està allà fent missions de coordinació de coses i tal, de logística. Comque és el primer cop que Pallassos Sense Fronteres hi va, a aquesta zona, pues mola, el samu ha marxat abans per contactar ja amb l'ACNUR i tal, que és la contra part, i es quedarà els nostres primers quatre o cinc dies. Avui ha enviat un link d'un blog on va explicant cosetes i hi ha penjat algunes fotos també:

http://srodriguez-congo.blogspot.com/

què més?
pues nada, eso, ara vaig per acabar la maleta i després a veure el barça, diria que aquest cop m'enduc menys coses, o més ben endutes.
el pròxim cop escric ja des de goma, suposo...
que us vagi molt bé per aquí a dins l'ànec, on som tots, i molt millor viatge en general per les contrades de la gran flipacietat...
a l'aúpa!!

4 comentaris:

Abelunimbus ha dit...

Què vold ir que l'ACNUR és la contra part?

moi de tiana ha dit...

ACNUR és l'Alt Comissionat de les Nacions Unides pels Refugiats, amb inglès UNHCR, i són el nostre contacte allà. els qui ens reben i amb qui ens coordinarem per anar als camps i tal, també ens han dit que pot ser que ens posin en contacte amb altres organitzacions que són les que gestionen els camps i tal...
vinga salute, mos vèim!!

Moni ha dit...

Bon viatge pirata

Abelunimbus ha dit...

En Joel, l'ex de la Gemma Brió, sats? Ja han trobat el cos del Ros. L'últim capítol abans de Setmana Santa vem anar realment forts.